spotsee shockwatch label impact indicator

Wat is een ShockWatch Label?

Wat is een ShockWatch Label?

Een ShockWatch Label is een schokindicator die kan worden gebruikt voor het monitoren van producten tijdens transport en opslag.

Waarvoor worden ShockWatch Labels gebruikt?

ShockWatch Labels ontmoedigen verkeerd gebruik en verminderen schadekosten door middel van een visuele waarschuwing dat het product zorgvuldig behandeld dient te worden. Daarnaast levert een ShockWatch Label bewijs wanneer producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok tijdens transport of in opslag.

Hoe werkt een ShockWatch Label?

Een ShockWatch Label is in feite een sticker die op de verpakking wordt aangebracht. De ShockWatch Label geeft een visuele terugkoppeling wanneer het product is blootgesteld aan vooraf bepaalde schokdrempel. Afhankelijk van het product wordt de optimale schokdrempel voor monitoring bepaald.

Wat zijn de voordelen van ShockWatch Labels?

ShockWatch Labels werken als een visueel afschrikmiddel tegen onjuist gebruik. Het biedt onweerlegbaar bewijs van verkeerd gebruik en creëert daarmee een keten van verantwoordelijkheid tijdens de verwerking van zendingen.

Wat voor schokdrempels zijn er beschikbaar?

25G, 37G, 50G, 75G, 100G

Vergelijkbaar met een ShockWatch Labels

Spotsee Shockwatch clip

ShockWatch Clip

Fraudebestendige indicatoren die felrood worden wanneer een pakket onjuist behandeld is. Deze schok-indicatoren kunnen rechtstreeks op producten worden gemonteerd om de omstandigheden tijdens transport of gebruik te monitoren. Ook te gebruiken buiten een beschermende verpakking.​

Meer informatie
Spotsee Shockwatch 2 schokindicator

ShockWatch 2

Go/No-go indicatoren voor eenmalig gebruik die bepalen of een pakket is gevallen tijdens transport of in opslag. De indicatoren moeten geactiveerd worden en zijn sabotage bestendig. De indicator wordt felrood wanneer een impact/schok voorbij een specifieke drempel heeft plaatsgevonden.

Meer informatie
Spotsee Shokwatch Shockdot label

ShockDot

Een kosteneffectieve oplossing voor het bepalen van verkeerd gebruik. De indicator waarschuwt vervoerders dat uw pakket extra zorg nodig heeft en verminderen zo schade gerelateerde kosten. De ShockDot-indicatoren worden rood wanneer een mogelijk schadelijke impact optreedt.

Meer informatie
Shockwatch label schokindicator

ShockWatch Label

Een ShockWatch Label ontmoedigd verkeerd gebruik en verminderd schade gerelateerde kosten door te bewijzen of producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok/impact tijdens transport of in opslag. De indicator wordt rood wanneer een schok of botsing heeft plaatsgevonden.

Meer informatie
Summary
Wat is een ShockWatch Label?
Article Name
Wat is een ShockWatch Label?
Description
Een ShockWatch Label is een schokindicator die kan worden gebruikt voor het monitoren van producten tijdens transport en opslag.
Author
Publisher Name
ShockWatch.nl
Publisher Logo