spotsee shockwatch label impact indicator

Verpakkingsmateriaal webshop

Met ShockWatch verpakkingsmateriaal webshop houdt u een oogje in het zeil tijdens transport of opslag.

Bent u het ook zo zat dat uw pakketten beschadigd aankomen bij uw klanten?
De ShockWatch oplossingen zijn duidelijk zichtbaar en maken aan iedereen duidelijk dat de er voorzichtig moet worden omgegaan met de pakketten. 

Naast de visuele waarschuwing geven de oplossingen bewijs wanneer een pakket (hard) is gevallen en mogelijk beschadigd is.
Op deze manier is het eenvoudig om een verantwoordelijke aan te wijzen en garantiegevallen af te handelen. 

Daarnaast zijn de oplossingen geschikt om kansen voor verbetering binnen uw supply chain of logistieke operatie aan te tonen. 

Verpakkingsmateriaal webshop shockwatch labels

Onze adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen. ShockWatch Nederland biedt verschillende oplossingen voor het monitoren van uw supply chain. Afhankelijk van uw toepassing hebben wij een oplossing op maat. 

ShockWatch Oplossingen

Shockwatch Nederland is distributeur van ShockWatch producten in Nederland. SpotSee, het moederbedrijf van merken zoals ShockWatch, ShockLog, SpotBot, OpsWatch en WarmMark heeft een wereldwijd netwerk van meer dan 200 verkoop- en servicepartners in 62 landen.

Met behulp van shockwatch labels als Verpakkingsmateriaal webshop en andere (vergelijkbare) oplossingen kunt u schokken, kantelingen, trillingen en andere condities registreren. Naast schadepreventie bieden de ShockWatch producten ook uitsluitsel bij verzekering- en  garantiegevallen.

Een ShockWatch Label ontmoedigd verkeerd gebruik en verminderd schade gerelateerde kosten door te bewijzen of producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok/impact.

 • Bewijs verkeerd gebruik en/of schade.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.
 • Kleurt felrood wanneer er een botsing optreedt.

Een kosteneffectieve oplossing voor het bepalen van verkeerd gebruik. De ShockDot indicator waarschuwt vervoerders dat uw pakket extra zorg nodig heeft en verminderen zodoende schade gerelateerde kosten. 

 • Wordt rood wanneer een mogelijk impact optreedt.
 • Bewijst verkeerd gebruik en/of schade.
 • Verificatie van authenticiteit via QR-code.

Go-no-go apparaat die bewijst wanneer kwetsbare producten zijn gevallen tijdens transport of in opslag. Moet geactiveerd worden en zijn bestendig tegen sabotage. Iedere indicator is traceerbaar dankzij unieke identificatie.

 • Bewijst verkeerd gebruik en/of schade.
 • Moet geactiveerd worden voor gebruik.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.

Kantelindicatoren

Geeft aan of er naar links of naar rechts is gekanteld, de mate van kanteling of wanneer er een volledige kanteling heeft plaatsgevonden. Eén sectie geeft de kanteling naar links aan. Het tweede geeft de schuine stand naar rechts aan. Het derde deel geeft de totale draaiing van het pakket aan.

 • Toont de mate van kanteling (˚)
 • Detecteert volledige kanteling (>180˚)
 • Moet geactiveerd worden voor gebruik.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.

Een kantelindicator voor eenmalig gebruik die wordt gebruikt om goederen te controleren die rechtop moeten blijven staan. Eenmaal aangebracht op de verpakking, zal de TiltWatch XTR bewijs leveren van verkeerd gebruik als de zending een gekanteld is geweest. 

 • Wordt rood wanneer een kanteling optreedt.
 • Detecteert kanteling van meer dan 80˚
 • Moet geactiveerd worden voor gebruik.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.

Neem contact met ons op

De deskundige adviseurs van ShockWatch Nederland helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Heeft u een vraag? Of bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?
Laat gerust een bericht achter of neem contact op. We helpen u graag.

SpotSee logo shockwatch

E-mail

Telefoon

Shockwatch.nl is een onderdeel van

Blanken Controls B.V.
Imbosweg 30
7371 DD Loenen

KVK: 08075297
BTW: NL.805837929.B01

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.