spotsee shockwatch label impact indicator

ShockWatch stickers

ShockWatch stickers maken het mogelijk om schokken en/of botsingen te monitoren. Op deze manier identificeren ze kansen voor verbeteringen binnen uw supply chain.

De oplossingen van ShockWatch helpen bij het voorkomen van schade aan producten en zendingen tijdens transport of opslag. Daarnaast verminderen shockwatch kosten door onweerlegbaar te bewijzen dat producten blootgesteld zijn geweest aan een schadelijke schok. 

Ook werken shockwatch stickers als een (zeer duidelijke) visuele waarschuwing dat het pakket onder toezicht staat. Daarmee wordt benadrukt dat de juiste behandeling en verwerking noodzakelijk zijn.

Onze adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen. ShockWatch Nederland biedt verschillende oplossingen voor het monitoren van uw supply chain. Afhankelijk van uw toepassing hebben wij een oplossing op maat. 

Verpakkingsmateriaal webshop shockwatch labels

ShockWatch stickers / Schokindicatoren

Shockwatch Nederland is distributeur van ShockWatch producten in Nederland. SpotSee, het moederbedrijf van merken zoals ShockWatch, ShockLog, SpotBot, OpsWatch en WarmMark heeft een wereldwijd netwerk van meer dan 200 verkoop- en servicepartners in 62 landen.

Met behulp van shockwatch stickers en andere, vergelijkbare oplossingen kunt u schokken, kantelingen, trillingen en andere condities registreren. Naast schadepreventie bieden de ShockWatch producten ook uitsluitsel bij verzekering- en  garantiegevallen.

Een ShockWatch Label ontmoedigd verkeerd gebruik en verminderd schade gerelateerde kosten door te bewijzen of producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok/impact.

 • Bewijs verkeerd gebruik en/of schade.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.
 • Kleurt felrood wanneer er een botsing optreedt.

Een kosteneffectieve oplossing voor het bepalen van verkeerd gebruik. De ShockDot indicator waarschuwt vervoerders dat uw pakket extra zorg nodig heeft en verminderen zodoende schade gerelateerde kosten. 

 • Wordt rood wanneer een mogelijk impact optreedt.
 • Bewijst verkeerd gebruik en/of schade.
 • Verificatie van authenticiteit via QR-code.

Go-no-go apparaat die bewijst wanneer kwetsbare producten zijn gevallen tijdens transport of in opslag. Moet geactiveerd worden en zijn bestendig tegen sabotage. Iedere indicator is traceerbaar dankzij unieke identificatie.

 • Bewijst verkeerd gebruik en/of schade.
 • Moet geactiveerd worden voor gebruik.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.

Kantelindicatoren

Geeft aan of er naar links of naar rechts is gekanteld, de mate van kanteling of wanneer er een volledige kanteling heeft plaatsgevonden. Eén sectie geeft de kanteling naar links aan. Het tweede geeft de schuine stand naar rechts aan. Het derde deel geeft de totale draaiing van het pakket aan.

 • Toont de mate van kanteling (˚)
 • Detecteert volledige kanteling (>180˚)
 • Moet geactiveerd worden voor gebruik.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.

Een kantelindicator voor eenmalig gebruik die wordt gebruikt om goederen te controleren die rechtop moeten blijven staan. Eenmaal aangebracht op de verpakking, zal de TiltWatch XTR bewijs leveren van verkeerd gebruik als de zending een gekanteld is geweest. 

 • Wordt rood wanneer een kanteling optreedt.
 • Detecteert kanteling van meer dan 80˚
 • Moet geactiveerd worden voor gebruik.
 • Beveiligd tegen manipulatie en sabotage.

Neem contact met ons op

De deskundige adviseurs van ShockWatch Nederland helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Heeft u een vraag? Of bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?
Laat gerust een bericht achter of neem contact op. We helpen u graag.

SpotSee logo shockwatch

E-mail

Telefoon

Shockwatch.nl is een onderdeel van

Blanken Controls B.V.
Imbosweg 30
7371 DD Loenen

KVK: 08075297
BTW: NL.805837929.B01

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
ShockWatch
Product Name
ShockWatch stickers